«Καλύτερα ένα χρόνο νωρίτερα παρά πέντε λεπτά αργότερα» - Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση: Υπάρχει τρόπος...

palytera ena xrono prin 01Παναγιώτας Χατζηγιαννάκη,
Ιατρού

Αγαπητοί γονείς, το κίνημα Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά και οι εκδόσεις ΕΑΡ σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο που διαπραγματεύεται το θέμα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης. Ένα πολύτιμο βοήθημα στα χέρια σας, για να στηρίξουμε τα παιδιά μας στην εκμάθηση της τέχνης της ζωής. Γιατί και στο ζήτημα αυτό υπάρχει τρόπος.

«Καλύτερα ένα χρόνο νωρίτερα παρά πέντε λεπτά αργότερα».

Αποκλειστικά για γονείς!

Την καινούργια έκδοση μπορείτε να την αναζητήσετε ΕΔΩ

Σας μεταφέρουμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου:

«Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ένα από τα σημαντικότερα και λεπτότερα ζητήματα που αφορούν τον νέο. Σχετίζεται με το πιο προσωπικό κομμάτι της ζωής του, με τον τρόπο που θα επικοινωνήσει με το άλλο φύλο καθώς και με τη μελλοντική του ικανότητα να κάνει μια επιτυχημένη και σταθερή οικογένεια.

Στο εξωτερικό τις τελευταίες δεκαετίες, το ευαίσθητο αυτό αντικείμενο αποτελεί μέρος των σχολικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Τα ύπουλα αυτά προγράμματα, όπου εφαρμόστηκαν είχαν τραγικές συνέπειες για τα παιδιά, τις οικογένειες και τις κοινωνίες. Αποτελούν μια πρώτης τάξης παραπλάνηση με καταστροφικά αποτελέσματα: σεξουαλική ελευθεριότητα, μείωση των γάμων, αύξηση διαζυγίων, ασταθείς οικογένειες και «οικογένειες» με ομόφυλους γονείς, παιδιά από αναπαραγωγικές τεχνικές, αυξημένες ανάγκες σε υπηρεσίες «σεξουαλικής υγείας» (αντισύλληψη, έκτρωση, θεραπείες αλλαγής φύλου, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα), σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, απομόνωση, διαταραγμένες προσωπικότητες, αλλοίωση οικογενειακών αξιών, διάσπαση του κοινωνικού ιστού.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η αγωγή αυτού του τύπου δεν θα έχει παρά μόνο καταστροφικά αποτελέσματα. Το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» υποστηρίζει πως η σεξουαλική αγωγή των παιδιών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανατεθεί στο σχολείο. Πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από τους γονείς και να έχει ως μοναδικό και άριστο στόχο την εγκράτεια των παιδιών μέχρι τον γάμο τους. Μόνο οι γονείς γνωρίζουν τις ατομικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού και μπορούν να το κατευθύνουν σύμφωνα με τις αρχές της οικογένειας.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους γονείς. Είναι μια πρόταση σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από τους ίδιους προς τα παιδιά τους. Βασίζεται στις αρχές της εγκράτειας κατάλληλα προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν αυτήν την πρόταση ώστε να εκφράζει ακόμη περισσότερο τις αξίες της δικής τους οικογένειας και να αποβεί προς το καλύτερο δυνατό συμφέρον των παιδιών τους.».

Την καινούργια έκδοση μπορείτε να την αναζητήσετε ΕΔΩ

[ΠΗΓΗ https://mumdadandkids.gr/vivliothiki/kalytera-ena-xrono-noritera-para-pente-lepta-argotera].